Minunat! E o mana de om dar e cel mai infocat fan al lui Michael Jackson! Connect-r a facut ochii cat cepele cand l-a vazut dansand!

Posted on Posted inNews

Declaraţiile juraţilor de la Next Star după ce David Focşanschi a dansat ca Michael Jackson şi a câştigat finala de popularitate:

“Fenomenul David merita să câştige proba de popularitate”, a spus Vasile Muraru.

“Senzaţie! Aşa aş putea spune, ăsta este cuvântul! Senzaţional! Mi s-a părut un moment exploziv şi de netrecut aşa cu privirea. Indiferent câţi concurenţi urmau, David îţi rămânea în minte. Mi se pare că a fost genial”, a afirmat Connect-R, care după prima apariţie a lui David Focşanschi la Next Star, când a impresionat pe “Billie Jean”, a lansat întrebarea: “Oare Michael Jackson la trei ani, dansa aşa ?”. Mai jos găsiţi şi VIDEO cu David Focşanschi dansând pe “Billie Jean”.

“Înţeleg de ce publicul a votat aşa. Eu am votat cred că de patru sau de cinci ori! Este foarte, foarte greu să alegi, dar îmi dau seara de ce a avut majoritatea voturilor. Pentru că a fost un moment foarte frumos”,a declarat Lora.

“Mă bucur că publicul l-a ales pe David să fie câştigătorul finalei de popularitate la Next Star pentru că merita”, a spus Maria Cârneci.

“A meritat să câştige! Efectiv a fost minunat, a ajuns la sufletul publicului şi eu l-aş fi votat, dar nu am avut dreptul. Am votat aşa după SMS ca orice telespectator. Foarte bun!”, au fost cuvintele lui Pepe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *