Un tânăr nevăzător urcă pe scenă… Când începe să cânte, vocea lui merge direct la inima juriului

Posted on Posted inNews

Atunci când printr-o întâmplare nefericită ajungi să fii lipsit de vedere, acest lucru nu poate reprezenta un impediment în a avea un talent vocal extraordinar. Audiţiile pe nevăzute ale concursului

„The Voice South Africa” – ediţia 2016 au adus în atenţie o voce de excepţie pe care membrii juriului au apreciat-o încă de la primele note.
Posesorul ei este un tânăr nevăzător care reuşeşte să impresioneze pe oricine îl ascultă.

Vernon Barnard s-a născut cu glaucom şi deşi a suferit 16 intervenţii chirurgicale chiar înainte de a împlini 5 ani, problema lui medicală
nu a avut rezolvarea dorită. Tânărul este pasionat de muzică şi îşi doreşte să cânte cu ardoare, fapt remarcat şi în cadrul acestui show.

Acesta ştie că trebuie să-şi ducă la bun sfârşit reprezentaţia ceea ce îl face să fie extrem de curajos şi de hotărât în această privinţă.

El interpretează cu emoţie în glas un cover după piesa „Story of My Life” cântată în varianta originală de trupă londoneză „One Direction”.Când au realizat că tânărul din faţa lor este lipsit de vedere şi-au dat seama cu câtă pasiune poate trăi muzica pe care o interpretează şi câtă emoţie poate transmite prin vocea lui expresivă şi caldă.

Atât membrii juriului cât şi publicul spectator l-au răsplătit pe Vernon cu aplauze la scenă deschisă şi i-au apreciat talentul vocal la reala lui valoare. Impresionant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *