Aceasta asistenta ii asculta inimioara, in timp ce acest bebelus o priveste linistit! Ce se intampla insa la finalul filmuletului iti va smulge o lacrima!

Posted on Posted inNews

Copiii sunt speriati atunci cand se afla in cabinetul doctorului, iar de cele mai multe ori acestia incep sa planga  atunci cand sunt consultati. Nu este cazul lui Joseph, un copil adorabil din New Jersey care nu pare sa fie deloc deranjat atunci cand asistenta ii ausculta inimoara cu stetoscopul.

Ba mai mult, bebelusul de 9 luni are o reactie induiosatoare  si isi aseaza capul pe capul  asistentei. Parintii au filmat intreg momentul, iar imaginile s-au viralizat imediat, fiind vizionate de milioane de internauti.

Mai întâi, băieţelul o priveşte cu multă dragoste pe mama lui apoi pe cea care cu multă delicateţe îi ascultă inimioara după care pe neaşteptate îşi lăsă capul pe o parte pe mâna ei. Reacţia micuţului este nepreţuită prin inocenţa şi drăgălăşenia lui, dar şi prin emoţia pe care o transmite.

Băieţelul nu poate exprima prin cuvinte ceea ce simte, dar fără îndoială chipul lui de înger spune totul. Şi în ochii mamei, dar şi ai asistentei a văzut aceeaşi blândeţe şi dragoste nemărginită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *