Se juca impreuna cu bebelusul in piscina, cand dintr-o data il impinge cu capul in apa! Toti su judecat-o pe aceasta mama, dar ce a urmat e un adevarat miracol:

Posted on Posted inNews

Daca nasterea e considerata un miracol, atunci magia asta ar trebui sa dureze 18 luni! Atunci se formeaza marii campioni! Vezi de ce:

Bebelusii au un procent mare de grasime corporala, asa ca apa le sustine greutatea bebelusilor, iar ei sunt liberi sa-si miste picioarele si mainile asa cum doresc. Bebelusii pot inota, chiar si inainte de a putea merge. Parintii care vor sa scoata un campion din bebelusul lor il pot duce de la 3 luni la inot. Cele mai bune efecte sunt vizibile in cazurile in care bebelusii au luat primele lectii de inot, inainte de implinirea a 12 luni de viata.

Atunci cand un bebelus ajunge sub apa, bebelusului i se activeaza reflexul de scufundare. Aceeasi tip de reactie se produce atunci cand inghitim – epiglota se inchide si blocheaza gatul, astfel ca sa nu poata intra apa. Acesta este motivul pentru care ii putem vede inotand pe sub apa cu gura deschisa! Reflexul dureaza pana la aproximativ 18 luni!

sursa

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *