Simon Cowell l-a oprit pe acest tanar din timpul reprezentatiei si l-a dat afara de pe scena pentru o ora. Ce s-a intamplat cand acesta a revenit, este legendar! Acest tanar merita toate felicitarile!

Posted on Posted inNews

Concursurile de talente adună de fiecare dată un număr uriaş de oameni care îşi doresc să guste celebritatea, fie ea chiar şi pentru un moment. Majoritatea concurenţilor urcă pe scenă încrezători în forţele proprii, însă nu întotdeauna lucrurile merg aşa cum şi-ar dori.

Pentru Daniel Emmet, un nativ din Rochester, cunoscutul Simon Cowell a avut cu totul alte planuri, lucru care iniţial l-a descumpănit pe tânăr. Ce a urmat însă este legendar!

Când Emmet a recunoscut că nu venise pregătit cu o melodie de rezervă, Cowell a rămas uimit. El l-a trimis de pe scenă şi i-a dat doar o oră pentru a învăţa un alt cântec care aparţinea trupei „Il Divo”, „Passera”. Vizibil emoţionat, dar la fel de hotărât că prima oară, tânărul s-a întors în 60 de minute pentru a profita de şansa oferită.

Diferenţa dintre cele două cântece a fost surprinzătoare. În timp ce ambele au fost interpretate în italiană, Emmet a reuşit să îi ofere o doză mult mai mare de pasiune şi forţă celui de-al doilea. Poate tocmai faptul că totul era atât de nou pentru el i-a oferit o libertate mult mai mare în interpretarea sa. Când şi-a încheiat momentul, toţi cei patru juraţi s-au ridicat în picioare pentru a-şi arăta astfel aprecierea faţă de talentul său. Mel B, Heidi Klum şi Howie Mandel au recunoscut fără nicio reţinere că decizia lui Simon Cowell a fost una justă.

Autor text: LiveBiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *