Cat de speciala este legatura dintre frati! Reactia unui copil cu Sindromul Down atunci cand isi cunoaste pentru prima data fratiorul! Uite cata fericire i se citeste pe chip:

Posted on Posted inNews

Kent este un băieţel adorabil cu părul bălai, dar care din nefericire suferă de Sindromul Down. Deşi are doar cinci anişori, băiatul este un copil iubitor şi extrem de afectuos cu cei din jurul lui. De curând a venit pe lume un nou membru al familiei, un băiat pe numele lui Noah, iar întâlnirea cu fratele lui mai mare are o încărcătură emoţională cu totul aparte.

Băieţelul vine însoţit de tatăl şi bunicul său la spitalul unde mama lui îl adusese pe lume pe Noah. Acesta aleargă cu nerăbdare spre camera mamei sale pentru a-şi întâlni fratele, ţinând în mână o jucărie albastră de pluş pe care cu siguranţă vrea să i-o dăruiască acestuia. Ajuns aici, se urcă în pat ca să-l privească de aproape pe micuţ, iar chipul său radiază de fericire.

La un moment dat, Kent îşi sărută frăţiorul pe obraz după care îi priveşte pe cei din jurul lui de parcă ar vrea să le spună cât de fericit este. Bucuria este cu atât mai mare în momentul în care mama lui i-l pune în braţe pe Noah. Kent îl priveşte cu multă dragoste pe Noah, sărutându-l de câteva ori şi atingându-i picioruşul cu multă delicateţe. Aceasta este o dovadă de dragoste adevărată şi un moment cu adevărat emoţionant.

 

Autor text: LiveBiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *