Gemenii acestia minunati va vor face ziua mai frumoasa! Doua suflete si o singura interpretare! Superb:

Posted on Posted inNews

Fiecare părinte speră că atunci când în familie mai apare încă un copil, ceilalţi fraţi să-l primească bucuroşi, fără gelozie sau resentimente. De cele mai multe ori fratele mai mare se îndrăgosteşte instantaneu de bebeluşul abia născut.

Încă de la primele acorduri, membrii juriului şi-au întors rând pe rând scaunele spre scenă rămânând fără cuvinte în momentul în care au văzut minunile de copii cu voci atât de expresive şi curajoase. Băieţii au interpretat piesa „Te Quiero, te quiero” a cântăreţei spaniole Rosario Flores, dealtfel componentă a juriului.

David Bisbal, Rosario Flores şi Antonio Orozco, cei trei membri ai juriului, au fost pur şi simplu fermecaţi de cei doi fraţi atât de naturali, de talentaţi şi de simpatici. Băieţii au cântat cu multă naturaleţe, sincronizându-şi perfect vocile într-o armonie deplină. Pe parcursul piesei, copiii şi-au modulat vocile în stilul tradiţional spaniol, flamenco, cu un tremolo în glas nepreţuit.

Fără îndoială că aceşti băieţi minunaţi vor reuşi să valorifice talentul lor nativ în multe alte reprezentaţii artistice de gen cu aceeaşi ţinută scenică impecabilă. Copiii au o lejeritate uimitoare de a cânta sau de a dansa, iar acest lucru pentru ei reprezintă o bucurie fără margini. Privindu-i pe aceşti gemeni simpatici veţi avea cu siguranţă o zi minunată!

Autor text: LiveBiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *