Monica Gabor si Irinel Columbeanu au facut totul public. Afectiunea de care sufera fiica lor, Irinuca: „Am tot incercat sa ii gasim un tratament care sa o vindece”

Posted on Posted inNews

Monica Gabor le cere ajutorul prietenilor virtuali pentru o problema de sanatate pe care o are Irina Columbeanu.

Monica Gabor este disperata din cauza unei afectiuni pe care fiica ei, Irina Columbeanu, o sufera. Micuta a fost dignosticata cu salazion si, in ciuda eforturilor facute de parintii ei si de medici, problema nu a fost rezolvata.

„Bună dragii noştri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetiţa noastră a fost diagnosticată cu SALAZION. Din octombrie 2017 atât eu cât şi tatăl ei am tot încercat să îi găsim un tratament care sa o vindece de această afecţiune. Din păcate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar.

Pe scurt, fetiţa noastră de 11 ani are acum nevoie de operaţie. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România care să îi îndepărteze chisturile.

Dorim să vă spunem şi vouă prin ce trecem şi să vă rugăm din suflet, dacă aveţi informaţii despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetiţa noastră de SALAZION scrieţi-ne fie la comentarii fie daţi-ne mesaje în privat. Vă mulţumim că vă pasă! Vă rog distribuiţi!”, a scris Monica Gabor pe contul personal de Facebook, in speran ta ca cineva ii va oferi o solutie pentru ca fiica ei sa fie vindecata.

 

sursa: www. wowbiz.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *