Au trecut aproape 5 ani de la lansarea acestei melodii si tot mai este ascultata: Andra si Marcel Pavel- „Cerul ar cadea”.

Posted on Posted inNews

Melodia „Cerul de ar cadea” este o colaborare Andra- Marcel Pavel, interpretată, în videoclipul de mai sus, în cadrul emisiunii „Să v-amintiți duminica” (2013), de la Național TV, moderată de Corina Chiriac.

Mesajul cântecului este unul puternic, definitoriu pentru cei doi artiști, care se axează pe interpretarea melodiilor de dragoste, cu mare impact la public. Duetul este unul memorabil, fixând în amintirea noastră, a ascultătorilor, încă un moment de întâlnire fericită între două voci de excepție ale muzicii românești.

Andra (pe numele real Alexandra Irina Măruță) este cunoscută în România ca una dintre cele mai bune și populare voci, realizând hit după hit. Aproape fiecare melodie înregistrată de ea este menită succesului, iar publicul o ascultă, de fiecare dată, cu multă plăcere, fie în emisiunile televizate, fie în concerte.

Numai în ultimii 3 ani, artista este difuzată la toate radiourile din țară, cu melodiile sale devenite celebre.  Astfel, pot fi amintite: „Niciodată să nu spui niciodată” (2015), „Iubirea schimbă tot” (2016) sau „Floare de nu-mă-uita” (2016).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *