Deși n-au împlinit patru ani, aceste fetițe câștigă mai mulți bani decât mama lor

Posted on Posted inNews

Copiii sunt adorabili, oricum i-ai privi. Dar când dau dovadă de precocitate, de talent incredibil și îți mai și plătesc facturile, atunci știi sigur că ai făcut o alegere bună.
Katie Stauffer (40 de ani) este mama a cinci copii și, vreme de 12 ani, a lucrat în sucursala unei bănci din SUA, ca agent escrow. Aici, avea grijă banii altora, care erau depuși la bancă sub formă de garanție până la perfectarea unor tranzacții. Și-a dat demisia de la locul ei de muncă, după ce a realizat că odraslele sale pot întreține întreaga familie, fără ca ea să mai fie nevoită să lipsească de acasă. Mai exact, două dintre fiicele sale, Mila și Emma, care au dovedit că sunt atât de spontane în fața camerelor de filmat încât i-ar face invidioși și pe actorii celebri de la Hollywood.

Mila și Emma sunt gemene și vor împlini patru ani în octombrie. Încă de la vârsta de doi ani au dovedit un talent incredibil în a vorbi liber pe o temă dată de mama lor, încât Katie a pus mâna pe o cameră video și le-a filmat. Unul dintre primele fimulețe cu ele două a fost realizat în vara anului 2016, când Mila și Emma vorbesc cu înflăcărare despre ce vor să fie când vor crește. Iată ce a ieșit!

Când a văzut ce a ieșit, Katie a deschis imediat un cont pe Instagram, o pagină de Facebook și un cont pe YouTube, unde a continuat să încarce fimulețe adorabile cu fetele ei dezlănțuite. Spontaneitatea și talentul lor nativ au intrat repede în vizorul agențiilor de publicitate, care le-au oferit contracte bănoase pentru a apărea în reclame. Cele două gemene au filmat deja spoturi publicitare pentru Amazon, Walmart, dar și clipuri amuzante pentru filme precum „Liceenele din Beverly Hills” și musicalul „Mean girls” („Fete rele”).

La nici patru ani, Mila și Emma câștigă atât de mulți bani încât mama lor nu mai trebuie să meargă la serviciu. Se ocupă în permananță de copii și de talentele lor ieșite din comun. Singurul care și-a păstrat jobul este soțul ei, Charles Stauffer, care e medic și nu-și poate părăsi pacienții la nevoie. Însă trebuie să facă față unor discuții interminabile la cabinet cu oameni care, fie îi încurajează să continue, fie îi condamnă pentru că le răpesc fetelor copilăria. Cine o avea dreptate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *